top of page

Afgelopen maand hebben wij een eerste afspraak gehad bij een taalschool om huisartsgesprekken na te spelen en op te nemen. Dit is als doel om de medisch Nederlandse AI spraakherkenning te verbeteren. 


Projectleider Anouk Mul en geneeskundestudent William Miedema waren op bezoek bij taalschool Taaltent & Organisatie in SpijkenisseEerst hebben we het met de cursisten gehad over de huisarts in Nederland: wat doet de huisarts, waarin verschilt de werkwijze met de huisarts uit het land van herkomst, en hoe kun je een gesprek bij de huisarts goed voorbereiden? Ook was er ruimte voor persoonlijke vragen aan de arts in opleiding. Daarna volgde het naspelen van een ‘echt’ gesprek bij de huisarts. Een gezellige diverse groep cursisten die een leuke (en nuttige) middag hebben gehad, en voor ons weer een goede stap in de richting van een inclusieve applicatie die iedereen in Nederland goed kan verstaan! Bedankt voor de warme ontvangst Taaltent & Organisatie en wellicht tot snel!


We zijn trots te kunnen melden dat Juvoly officieel ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd is. We streven immers altijd naar goede informatiebeveiliging en gegevensbescherming. Sinds januari zijn we intensief bezig geweest met dit traject, en het resultaat mag er zijn. Bedankt DigitTrust (en in het bijzonder Dinant Pas) voor de audit en Pim Lagrand voor de begeleiding.We zijn natuurlijk apetrots op het winnen van de Nationale Zorginnovatie.nl prijs. Deze prijs is echter niet alleen voor ons een overwinning, het is ook een overwinning voor de (huisartsen)zorg. Het toont aan dat als je innovatieve techniek (Thomas) koppelt aan de zorgpraktijk (Maarten), je de kern van die dagelijkse praktijk kunt veranderen zodat de zorg weer leuker wordt.


Wij kijken uit naar een nieuwe werkelijkheid waar de zorgverlener tijd heeft om met de patiënt of client te praten en de computer meeluistert, relevante informatie opzoekt en acties klaar zet. Echte innovatie in de kern van het vak.Wij genieten er ook enorm van dat we niet de enigen zijn die dit willen en met deze technologie bezig zijn want we scherpen elkaar tot het beste voor de zorg.Dank aan de vakjury, aan de dagelijks gebruikende huisartsenpraktijken! Subsidie van Fonds Achterstandswijken Rotterdam; en alle zorggroepen (de eerste Rijnmond Dokters!) projectleiders, en natuurlijke de ambitieuze HISsen! (In willekeurige volgorde: Sanday, PharmaPartners, Medikit, BricksHuisarts, Topicus in de Zorg) en onze thuisbasis PLNT LeidenFoto met dank aan Jos Hummelen, ROM Utrecht Region
1
2
bottom of page